DL Sport is een merk van Italiaanse afkomst, onderdeel van D'Lussil. De schoenen worden gemaakt in Marken, Italië. Het merk richt zich op hippe en modieuze sportschoenen en sneakers met een uitneembaar voetbed (zodat u deze ook met eigen steunzool kan dragen) en een doorgenaaide zool. Verder hebben alle DL Sport sneakers mooie zachte nappa lerenvoeringen.

Doordat elke schoen gemaakt wordt door mensen met jarenlange ervaring en vakkennis zijn de schoenen modieus, maar toch erg comfortabel. Het Italiaanse vakmanschap ervaart u met elke stap. Alle schoenen van dit merk lopen uiterst comfortabel en zijn van perfecte kwaliteit.

Het oog wil ook wat. Daarom hebben de sneakercollecties van DL Sport elk seizoen opnieuw verrassende modellen en designs. Zo kun je een DL Sport sneaker niet enkel combineren met een jeans of pantalon, maar ook gerust met een jurkje of rok.

Kortom, bent u op zoek naar een hippe sneaker met een uitstekend loopcomfort dan zit u helemaal goed met een paar DL sport sneakers.