Het Spaanse merk Fluchos ziet in 1962 het levenslicht in Arnedo, een stadje in de provincie Rioja waar de schoenenproductie een zeer lange traditie kent.

Vanaf 1991 ontwikkelt het merk nieuwe technieken voor een absoluut loopcomfort, wat het voornaamste doel wordt. De Fluchos schoenen staan voor comfort en welzijn en worden in de hele wereld geapprecieerd om hun kwaliteit: blinkend leder met verschillende schakeringen, 100% natuurlijke plastieke zolen die lang meegaan en plooibaar zijn, lederen binnenvoering die zich perfect aan de voet aanpast en verzorgde afwerkingen zijn slechts enkele tekenen van het vakmanschap.

Daarnaast is er ook sprake van milieuvriendelijke grondstoffen en een milieuvriendelijk productieproces: Fluchos gebruikt uitsluitend lijm en waterverf om de uitstoot van oplosmiddelen in de lucht te voorkomen, de oorzaak van het broeikaseffect en het gat in de ozonlaag.

De Fluchos modellen voldoen aan de wensen van veeleisende mannen die van mode en een optimaal comfort houden. Fluchos garandeert ons dat de productie van ambachtelijke schoenen in goede handen is!